Beskyt jeres M365 data med Cloud in a Box

”Cloud in a Box”

SAC-IT har nu lanceret en ny tjeneste kaldet ”Cloud in a Box”, der hjælper jer med at sikre og administrere jeres M365 data. Med vores tjeneste vil i få adgang til en tjeneste der er pålidelig og nem at forstå, med backup og hurtig gendannelse, samt beskyttelse mod ransomware, og så er ”Cloud in a Box” kompatibel med GDPR reglementet.

CLOUD Data – jeres ansvar

Når i anvender M365 vil Microsoft overholde deres del af aftalen, men i er påkrævet som kunde at have kontrol over jeres data. Dette er et krav i henhold til EU regulativer, samt national lovgivning.

Kontakt os

Har du brug for yderligere information om os

Microsoft giver jer:

 • Beskyttelse mod manglende tjeneste grundet fejl på hardware eller infrastruktur.

 • Beskyttelse mod manglende tjeneste grundet naturkatastrofer eller nedbrud i datacenteret.

 • Kortvarig (93 dage) beskyttelse mod brugerfejl med papirkurven/versionshistorik, herunder ny OneDrive “Files Restore”.

 • Kortvarig (14 dage) beskyttelse mod administrative fejl, med soft-sletning for grupper, indbakker eller gendannelse af tjenester.

Med SAC-IT ”Cloud in a Box” hjælper vi jer med nedenstående, for at sikre overensstemmelse samt en sikker produktivitet:

 • Tab af data på grund af ondsindede insidere, hacktivister, malware eller ransomware

 • Genopretning efter længerevarende nedbrud

 • Tab af data som følge af fratrådte medarbejdere og deaktiverede konti

 • Langvarig dækning af utilsigtet sletning ved uheld med selektiv gendannelse

 • Fiaskoer med tilladelser der afbryder brugernes adgang

”Cloud in a Box” – Drevet af den førende teknologi på markedet

 • Hos SAC-IT er vores kunders sikkerhed den første prioritet. Da vi besluttede at lancere ”Cloud in a Box” undersøgte vi nøje alle mulige teknologier, og valgte at gå med den førende teknologi på markedet der leveres af AvePoint.
 • AvePoint er anerkendt som Leder i The Forrester New Wave™:
  SaaS Application Data Protection, Q4 2021.

LÆS MERE HER

Beskyt hele din M365 løsning

Med vores Personlige assistent kan jeres medarbejdere let gendanne deres egne filer og e-mails på ethvert tidspunkt, med fuld virtuel assistance.

LÆS MERE HER

Med vores løsning vil i kunne beskytte alle elementer ved jeres M365 miljø, inklusive Exchange Online, SharePoint Online, Microsoft 365 Groups, Microsoft Teams, OneDrive for Business, Public Folders, Project Online and Planner. Vi leverer en granulær backup, der gør det let og hurtigt at gendanne enkelte filer, såvel som hele miljøet – hvilket sikrer at tjenesten beskytter alle jeres medarbejdere.

LÆS MERE HER

Backup der styrer og overholder GDPR, CCPA

Cloud Backup hjælper jer med at imødekomme krav der skal overholdes med lethed. Informationerne bliver beskyttet på krypterede opbevaringsenheder, alt afhængigt af jeres politikker for opbevaring. I kan derfor frit bygge jeres egne systemer, eller vælge mellem eksisterende løsninger for at imødekomme behov for sikkerhed og dataejerskab. Vores privatlivs kontrolpanel søger blandt e-mails, kalendere og OneDrives for at opfylde Right to Be Forgotten og Data Subject Access Requests, uanset hvor de er gemt. Uanset om i skal reagere på eksterne anmodninger eller interne revisioner, hjælper vi jer med at finde, rapportere og slette det, i har brug for.

LÆS MERE HER

Modstå Ransomware

I kan aktivere Ransomware Opdagelse for M365, og få jeres egen sikkerhedskopiering med pengene som sikkerhed ved at tilføje en Ransomware-garanti til ALLE Cloud Backup-løsninger.

LÆS MERE HER

Beviset findes i platformen

”Cloud in a Box” bliver drevet af Avepoint SaaS platform, der understøtter mere end 8 millioner brugere. Vi tager sikkerhed seriøst, og arbejder med en bred vifte af virksomheder. Fra regeringer til regulerede industrier, såvel som kommercielle og små virksomheder – vi har jer dækket ind.

 • ISO 27001:2013 certificering med hensyn til processer for sikker softwareudvikling og vedligehold.
 • SOC 2 Type II revision og attest opfylder strenge standarder for informationssikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
 • FedRAMP Autoriseret AvePoint Online Services til brug på tværs af alle agenturer på niveauet Moderat Indvirkning.
 • CSA Self Assessment (STAR Level 1) Cloud Controls Matrix til evaluering og dokumentation af vores sikkerhedskontroller.
 • Medlem af Cybersecurity Tech Accord, der lover at fremme sikkert samarbejde og beskytte kunder og brugere.
 • IRAP vurderet til et OFFICIELT niveau.
LÆS MERE HER

Beskyt mere

”Cloud in a Box”, er drevet af Avepoint og markedslederen i Multi-SaaS Backups understøtter også cloud backup løsninger for Salesforce®, Dynamics 365, and Google Workspace

LÆS MERE HER

Book dit møde