Frydenlundsvej 30, Bygning B, 2950 Vedbæk
support@sac-it.dk
Mandag – fredag: 07.00 – 17.00
Avada Car Dealership Logo

Email Defence – bedre beskyttelse af din mailboks

Hjem/Webpartner standard/Email Defence – bedre beskyttelse af din mailboks

Email Defence – bedre beskyttelse af din mailboks

18,00 kr.

Centera email Defence er en effektiv løsning til at beskytte din virksomheds IT-miljø, der detekterer og blokerer nyeste e-mailtrusler som phishing, CEO-fraud, business email compromise, credential phishing, målrettede trusler, malware, ransomware og extortionware.

Adapted Managed email Security

Stop Email Truslerne Tidligt
Centera email Defence giver et overblik over virksomhedens e-mail-kommunikation i relation til it-sikkerhed, hvor man kan afdække trusler, blokere cyberangreb og reducere virksomhedens overordnede sikkerhedsrisici.

Bloker truslerne før de når ind I jeres it-infrastruktur
Afdæk alle aspekter af potentielle cyberangreb fra email, ved automisteret analyse af indlejrede kommandoer, kode og sammensætning, hvormed trusler fra både vedhæftninger, sårbarheder og skadelige links neutraliseres.

24/7 Managed Service & Threat Protection Ingen vedligehold og Adgang til premium support. Centera email Defence benytter også Centera Threat Intelligence der er en væsentlig kilde til at kunne stoppe en række målrettede cybertrusler og angreb med det samme.

Beskrivelse

Mere end 90% af alle cyberangreb og datalækager involverer e-mail, hvilket gør det til den største trussel mod virksomhedens it-sikkerhed. IT-kriminelle udnytter din virksomheds e-mail i bestræbelser på at kompromittere din økonomiafdeling, stjæle legitimationsoplysninger, få adgang til data og inficere jeres computere med ransomware. Phishing og malware udvikler sig så hastigt og omfangsrigt, at traditionelle cybersikkerhedsløsninger ikke er effektive til at identificere og stoppe alle typer cybertrusler i e-mails.

Titel

Go to Top